Enkele regels

Lees dit eerst AUB

Enkele regels

Berichtdoor admin op 26 Feb 2011, 23:10

Welkom op het forum betreffende de Dominicaanse Republiek

Regels,

Buiten onderstaande zijn er weinig regels
1
Zoals aangegeven in de hoofdpagina is dit een niet commercieel forum, advertenties of reclames en dergelijke zijn zonder toestemming van administrator of moderator niet toegestaan op dit bord, ook niet in onderschriften! Enige uitzonderingen zijn er voor Admin's, Mod's en Webmasters!


2
geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel georiënteerde berichten en/of images, wat we dus vragen, hou het gezellig


Heel veel forum plezier

De admin
http://www.dominicaanserepubliekforum.com
Gebruikers-avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 569
Afbeeldingen: 155
Geregistreerd: 22 Nov 2010, 18:46

Re: Enkele regels

Berichtdoor admin op 31 Okt 2014, 22:24

admin schreef:Zoals aangegeven is dit een niet commercieel forum, advertenties of reclames en dergelijke zijn zonder toestemming van administrator of moderator niet toegestaan op dit bord, ook niet in onderschriften! Enige uitzonderingen zijn er voor Admin's, Mod's en Webmasters!

Deze regel gaat misschien en indien daar belangstelling voor is gewijzigd worden, wij zijn aan het bekijken of er ruimte gemaakt kan worden voor reclames in het forum.
Heeft U een bedrijf op de Dominicaanse Republiek of in Nederland wat gerelateerd is aan de Dominicaanse Republiek en u bent geïnteresseerd om te adverteren op deze site laat U mij dat dan aub weten via PB of Email.
Gebruikers-avatar
admin
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 569
Afbeeldingen: 155
Geregistreerd: 22 Nov 2010, 18:46


Terug naar Dominicaanse Republiek Forum

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron